Gegužės 20 d., 18val., Vero cafe@VDU (S. Daukanto g. 28) vyks paskutinis šį semestrą Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubo renginys apie keliones Ispanijoje. Vakaro organizatoriai šmaikštauja, kad savaitę pradėjus ispaniško šėlsmo pripildytame renginyje, sesija vėliau eisis kaip iš pypkės.

Ispanija keliautojus vilioja savo paplūdimiais, neaprėpiamais kalnais, išraiškinga gamta, turtingu architektūros paveldu, išskirtinėmis kulinarijos tradicijomis ir šventėmis. Vis dėlto ne visiems teko apsilankyti šioje kontrastų šalyje, todėl renginyje „¡Buen viaje!“ kiekvienas galės sužinoti daug vertingos informacijos, kurios tikrai prireiks keliaujant į šiltąjį pietų kraštą. Taip pat susirinkusiųjų lauks gyvai atliekamos ispaniškos dainos ir saldžios vaišės.

Renginys „¡Buen viaje!“ yra paskutinė veikla iš projekto „Primavera en español/Ispaniškas pavasaris“, kuriam Vytauto Didžiojo universitetas, laimėjus studentiškų organizacijų paramos konkursą, suteikė dalinį finansavimą. Ši parama padėjo M. de Cervanteso klubui surengti visą puokštę pačių įvairiausių renginių, skirtų ispaniškos kultūros populiarinimui.

Renginys socialiniame tinkle „Facebook“.