Rytoj, lapkričio 24 dieną, 18 val., Miguelio de Cervanteso klubas kviečia visus atvykti į ispaniškąją VDU auditoriją (K. Donelaičio 52-613), kur vyks jau penktus metus iš eilės organizuojamas, bet kas kart vis kitoks renginys apie studijų ir praktikų patirtis Ispanijoje.

Renginio metu svečiai įsitikins, kad Ispanija yra šalis, kuri žavi ne tik savo kurortais, nuolat šviečiančia saule ir skaidria Viduržemio jūra, bet ir kokybiškas studijas siūlančiais universitetais bei išskirtines praktikos galimybes teikiančiomis tarptautinėmis įmonėmis ir organizacijomis. Pagal Europos Komisijos pateiktą 2012 metų statistiką, Ispanija yra dažniausias visų „Erasmus“ studentų pasirinkimas. Populiariausi universitetai: Granados, Valensijos, Sevilijos ir Madrido Complutense.

Didelė dalis VDU studenų savo „Erasmus“ studijoms ir praktikai taip pat renkasi Ispaniją. Rytojaus renginyje savo prisiminimais ir įkvepiančiomis patirtimis pasidalins dar visai neseniai Ispanijoje mokęsi VDU studentai ir absolventai. Jie pažada nešykštėti naudingų patarimų, kurie labai pravers besiruošiantiems išvykti studijuoti ar ieškantiems praktikos galimybių po Viduržemio saule.