Vasario 11 dieną, trečiadienį, 17 val. Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas kviečia į išankstinį šv. Valentino dienos renginį „Su meile iš Ispanijos”, kuris vyks VDU III-iuose rūmuose (K. Donelaičio g. 52-508).
Pirmoje renginio dalyje – kūrybinėse dirbtuvėse – susirinkusieji bus kviečiami išmokti ispanų kalba parašyti meilės laišką ar sveikinimą su Valentino diena. VDU UKI dėstytoja Vigilija Žiūraitė ir pažengę ispanų kalbos studentai padės iš įvairių frazių sudėlioti gražiausių linkėjimų kupinas žinutes, kurias vėliau bus galima išsiųsti savo draugams ir artimiesiems. Taip pat M. de Cervanteso klubo kūrybos vadovė Justė Kazbaraitytė mokys kaip nereikalingas popieriaus skiautes „prikelti“ antram gyvenimui ir pasigaminti šv. Valentino dieną atspindintį suvenyrą. 
18 val. prasidės vieno iš sėkmingiausių pastarųjų metų Ispanijos kino industrijos kūrėjų darbo – filmo „Trys metrai virš dangaus” (isp. „Tres metros sobre el cielo“, rež. Fernando González Molina) peržiūra.  „Trys metrai virš dangaus“ – tai moderni Romeo ir Džuljetos meilės istorija, užsimezgusi Barselonos mieste. Du jaunuoliai iš skirtingų pasaulių, Babi (akt. Maria Valverde), griežtai auklėjama paauglė ir Hache (akt. Mario Casas), problematiškas jaunuolis, pasineria į nuotykį, kuris neatpažįstamai pakeičia jų gyvenimus. Be gražios meilės istorijos, filmas taip pat atskleidžia šiuolaikinės Ispanijos visuomenės socialines problemas bei padeda praplėsti kasdienės, „gyvos“ ispanų kalbos žinias (filmas bus rodomas su angliškais subtitrais).
Maloniai kviečiame dalyvauti, susirinkusių lauks arbata ir saldumynai. 
Renginys socialiniame tinkle „Facebook“.