Rytoj, gruodžio 11-ąją, 14 valandą, VDU III-iuose rūmuose (K. Donelaičio g. 52-622) VDU Užsienio kalbų institutas kviečia švęsti „Kalbų Kalėdas“. Renginio metu bus pristatytos  įvairių šalių Šv. Kalėdų ir Naujųjų Metų šventimo tradicijos, taip pat bus galima išmokti Kalėdinių frazių ir dainų skirtingomis kalbomis.
Organizuoti „Kalbų Kalėdas“ pasiūlė aktyvusis Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas, VDU HMF prodekano prof. Jono Vaičenonio dar vadinamas pačiu tikriausiu universiteto žiburėliu. Klubo nariai sugalvojo suvienyti VDU kalbų ir kultūrų organizacijas bei dėstytojus tam, kad universiteto bendruomenei būtų padovanota kultūrų įvairovės ir daugiakalbystės pripildyta žiemos šventė.
„Kalbų Kalėdų“ programą parengė Miguelio de Cervanteso, Šiaurės, Leonardo da Vinci klubai, VDU kalbų dėstytojai ir studentai. Laukia ne tik įdomūs pasakojimai apie žiemos šventes, bet ir nuotaikingi žaidimai bei prizai. Renginio pabaigoje susirinkusieji galės paragauti tradicinių Kalėdinių patiekalų iš įvairių šalių. Taip pat laukia netikėta staigmena! Maloniai kviečiame dalyvauti.