Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas kviečia papildyti ispaniškiausios organizacijos Lietuvoje narių gretas. Norintieji prisijungti, gali pildyti internetinę anketą iki rugsėjo 22 dienos.

Naujų narių laukia ispaniško kino, muzikos ir literatūros vakarai, diskusijos politinėmis ir socialinėmis temomis, pažintis su tradiciniais patiekalais, svečiai iš užsienio, draugai iš Ispanijos ir būrys bendraminčių Lietuvoje.  Taip pat visa familia loca organizuos didžiausią ispaniškos kultūros šventę Lietuvoje, kiekvieną pavasarį vykstantį festivalį „Primavera en español“.

Veiklą M. de Cervanteso klube galima pavadinti „tiesioginiu bilietu“ į Ispaniją! Dauguma narių išvyksta mokytis į Ispaniją pagal „Erasmus+“ mainų programą. Dalyvaudami organizacijos veiklose studentai iš anksto sužino daug vertingos informacijos apie ispanišką kultūrą, tad nuvykę mokytis į savo svajonių šalį nepatiria kultūrinio šoko ar problemų dėl kalbos.  Negana to, kasmet vienam aktyviam organizacijos nariui yra skiriama prof. B. Ciplijauskaitės  stipendija, leidžianti išvykti mokytis ispanų kalbos Saragosos universitete. 


Narystė klube suteikia unikalią galimybę mokytis ir vartoti ispanų kalbą bendraujant su gimtakalbiais, pažinti ispanakalbių šalių kultūrą, ugdyti ir gilinti komunikacinius, organizacinius ir kūrybinius gebėjimus. Organizacijoje savo vietą saviraiškai atras įvairius gebėjimus turintys jaunuoliai, o tiems, kurie dar nerado srities, kurioje yra geriausi, veikla klube padės atrasti savo mėgstamą užsiėmimą ar išbandyti save įvairiose naujose veiklose.  

¡Ven, la familia loca te espera! Ateik, ispaniška šeima Tavęs laukia!

Klubo paskyra socialiniuose tinkluose Facebook ir Instagram. Daugiau informacijos teikiama m.cervantesoklubas@gmail.com.