Jau ketvirtus metus iš eilės Miguelio de Cervanteso ispanų kalbos ir kultūros klubas kviečia į informacinį renginį „Studijos Ispanijoje: patirtis, kuri „veža“, kuris vyks pirmadienį, lapkričio 17 d., 18 val., VDU III-iuose rūmuose (K. Donelaičio 52-521).
Kiekvieną kartą didelio studentų susidomėjimo sulaukiantis renginys, pernai pabandė išsklaidyti visus mitus apie studijas Ispanijoje ir padrąsinti studentus vykti mainų studijoms į užsienį. Šiemet renginio organizatoriai žada įrodyti, kad „Erasmus+“ studijų Ispanijoje patirtis yra unikali, suteikianti galimybę geriau suprasti svetimą kultūrą, atrasti naujas gyvenimo formas, daug keliauti ir rasti draugų iš viso pasaulio. Arba paprastai studentiškai tariant, susirinkusieji turės galimybę įsitikinti, kad tai – patirtis, kuri „veža“.
Renginio metu Ispanijoje jau studijavę VDU studentai dalinsis savo įspūdžiais iš Madrido, Valensijos, Alikantės, San Sebastiano ir kitų Ispanijos universitetų. Taip pat bus pristatytos praktikos galimybės bei suteikiami naudingi kontaktai, padėsiantys lengviau surasti praktikos atlikimo vietą. Studentai ne tik papasakos apie savo patirtis, bet ir pasidalins naudingais patarimais, kurie padės deramai pasiruošti studijoms ir į Ispaniją vykti be baimės pasiklysti, nerasti gyvenamosios vietos, nesusikalbėti ar pan.
Nors sakoma, kad geriau vieną kartą patirti nei dešimt kartų išgirsti, šiuo atveju pirmiausia išgirsti, o po to dar ir patirti bus pats šauniausias derinys. Maloniai kviečiame dalyvauti ir įsitikinti, kad šios galimybės negalima praleisti.

Renginys socialiniametinkle „Facebook“.