Kovo 5-ios vakarą M. de Cervanteso klubo nariai nedrąsiai žengė į VDU Didžiąją salę, kur turėjo vykti kasmetiniai universiteto bendruomenės apdovanojimai „V2“. Nors studentų organizacija pelnė dvi nominacijas, visgi pergalės nesitikėjo. Galbūt todėl net ir išgirdę, jog tapo VDU Metų studentiška organizacija, klubo nariai negalėjo atsitokėti. 
Labai greitai nuostabą pakeitė begalinis džiaugsmas ir Miguelio de Cervanteso klubo atstovai jau stovėjo scenoje, kur atsiėmė nusipelnytą apdovanojimą. Klubo prezidentė Vigilija Žiūraitė pripažino, kad nariai apie pergalę net nemąstė, nes tapti Metų studentiška organizacija du kartus iš eilės atrodė neįtikėtina. Ji taip pat teigė, kad šis apdovanojimas įpareigoja klubą nesustoti, tobulėti, stengtis ir toliau universiteto bendruomenę  džiuginti pačiais įvairiausiais renginiais. 
Tiesa, tą vakarą apdovanotas buvo ir dar vienas klubui svarbus žmogus – dėstytojas Miquelis Puertas. Šaunusis ispanų kalbos specialistas buvo pripažintas Metų humoristu. Jo padėkos žodis trejomis kalbomis, žinoma, privertė kvatotis visus susirinkusiuosius. Po renginio dėstytojas ir M. de Cervanteso klubo nariai kartu džiaugėsi savo netikėtais laimėjimais.  
Miguelio de Cervanteso klubo nariai nuoširdžiai dėkoja VDU bendruomenei už įvertinimą ir VDU SA už „V2“ talentų ir apdovanojimų vakaro organizavimą.